Stel je persoonlijke blokkenschema samen!

Over een week is het zover: Blikopener Festival 2024! We hopen dat jullie er net zo naar uitkijken als wij. Laat jij je verrassen en inspireren door de vele makers, werken en artiesten in de Suikerfabriek? Het blokkenschema staat nu online. Kies nu je favorieten en stel je persoonlijke blokkenschema samen. 

Stel je persoonlijke blokkenschema samen

Kom alvast in de festivalstemming en duik in het blokkenschema voor Blikopener Festival 2024. Geef in dit handige programma-overzicht met de knop “Wil ik zien” aan welke acts, makers of werken jij absoluut niet wilt missen. Je krijgt dan automatisch een overzicht van jouw persoonlijke favorieten. Ideaal voor je bezoek aan de Suikerfabriek! 

Opening festival door Massih Hutak en Merlijn Twaalfhoven

Massih Hutak en Merlijn Twaalfhoven openen Blikopener Festival op vrijdagavond om 18.30 uur. De Nederlandstalige hiphopartiest, producer en schrijver Massih, uit Amsterdam-Noord, richtte de op hiphop geïnspireerde grassroots-beweging Verdedig Noord op. Luister tijdens de opening naar zijn inspirerende verhaal. Massih vertelt op bevlogen wijze over de werkwijze van Verdedig Noord en hoe zij erin slagen om gemeenschappen en culturen samen te brengen en verbinden. 

Musicus en ontwerper van concerten en ervaringen Merlijn Twaalfhoven en musicus Jurriaan Berger scheppen een gezamenlijk muziekstuk vanuit het idee: ‘zangkracht als ademruimte’. Vaak denken mensen dat je om te zingen een speciaal talent of oefening nodig hebt. Merlijn laat je ervaren dat je niet alleen zingen kunt, maar dat we samen in korte tijd een avontuurlijke improvisatie-compositie kunnen ontwerpen. Deze sessie haalt je uit je hoofd, versterkt jou onvermoede intuïtie en luistervaardigheid. 

voeten van de vloer met Batatuké

Na de officiële festivalopening kunnen de voeten direct van de Balzaalvloer met Batatuké! Het is dansbaar. Het is melodieus. Batatuké vermengt de kleuren van Braziliaanse, Afrikaanse, Caribische en andere Zuid-Amerikaanse ritmes tot een heerlijke, meezingbare mix. Probeer dan maar eens stil te blijven staan. (Dat gaat dus niet lukken). 

koop nu Tickets

Heb je nog geen tickets voor Blikopener Festival? Zorg dat dan je ze snel in huis haalt en mis het festival voor (on)mogelijkheden niet!

Vorige
Vorige

Uitverkocht symposium vormt geslaagde aftrap voor Blikopener Festival

Volgende
Volgende

“Juist in eenzaamheid kun je soms je ziel weer voeden”